bet365

Officiellt: Ever Banega lämnar Sevilla för Inter

Inter har bekräftat köpet av Sevillas mittfältare Ever Banega

En av årets mest utdragna affärer är äntligen klart. Det har gått ändlöst många rykten om Ever Banegas flytt till Inter och många gånger har den sagts vara officiell, men det är först nu den verkligen är officiell.

Ever Banega är en gudabenådad fotbollsspelare på alla sätt. Tyvärr har skador satt rejäla käppar i hjulen för Banegas karriär och han har aldrig lyckats ta det där sista steget för att bli bland de absolut bästa playmakers i världen. Argentinaren har ändå varit en väldig tillgång under sina år i Valencia och Sevilla.

Banega har ryktats ifrån Sevilla nästan minuten han skrev på sommaren 2014. Han har dock blivit klart trots intresse från Premier League och Inter vid flertalet tillfällen. Nu har han också äntligen skrivit på för Inter efter ändlöst många turer kring affären. Det har Inter bekräftat på sin officiella hemsida.

Skriver på för tre år

Banega ansluter som bosman efter att kontraktet med Sevilla gått ut. En stor anledning till att han ville flytta vidare sägs vara Unai Emerys flytt till Paris Saint-Germain. Nu har i alla fall 28-åringen skrivit på ett treårskontrakt med Inter.

Den extremt bollskicklige innermittfältaren gjorde drygt 200 La Liga-matcher för Valencia, Atlético Madrid och Sevilla under sina åtta år i Spanien. Utöver det har han dessutom spelat 47 landskamper för Argentina.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply