bet365

Officiellt: Durmaz skriver på för Hammarby

bet365
Officiellt: Durmaz skriver på för Hammarby

Elias Durmaz har värvats av Hammarby från Forward

Det har funnits två kända Durmaz i svensk fotboll: David Durmaz och den mer kände Jimmy Durmaz. Nu är den tredje i familjen på framfart då han lämnat plantskolan BK Forward för allsvenska Hammarby.

Jimmy Durmaz kom fram från plantskolan BK Forward från Örebro i mitten av 2000-talet innan han lämnade för Malmö FF. Där bytte han namn från Jimmy Touma till just Jimmy Durmaz och gjorde sig snabbt ett namn i MFF med sin flärd på vänsterkanten. Den gav honom också utlandsäventyr i Genclerbirligi, Olympiakos och hans nuvarande klubb Toulouse.

Hans lillebror, Elias Durmaz som är född 2000, är också han en stor talang. Yttermittfältaren var på provspel i just Toulouse i höstas och pojklandslagsmannen har haft flera andra klubbar efter sig, bland annat Atalanta. Nu står det klart vart Elias Durmaz ska fortsätta sin utveckling – Hammarby IF.

Kommer tillhöra U19-truppen

Hammarby bekräftar på sin officiella hemsida att Elias Durmaz, som tillhört Forwards A-lag i drygt ett år, är klar för klubben.
– Jag är väldigt glad och stolt. Det här känns som ett bra steg i min karriär, jag behöver ta det. Nu kommer jag till en bra klubb, med bra tränare, ledning och spelare, säger Elias Durmaz till sajten.

Yttermittfältaren kommer först tillhöra U19-truppen men han kommer träna regelbundet med A-laget.

Elias Durmaz har nämnts som en av landets största talanger och med över ett års A-lagsfotboll bakom sig är han verkligen en man att se upp för i framtiden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply