Officiellt: Mittfältare och mittback klara för Leicester

Claudio Ranieris första nyförvärv klara

Under gårdagen bekräftade 28-årige försvararen Yohan Benalouane att han lämnar Atalanta för Leicester. Nu har Premier League-klubben officiellt presenterat honom och även N’Golo Kanté som klara för klubben.

Premier League-klubben Leicester klarade sig kvar i ligan efter en mycket stark avslutning på säsongen 2014/2015. Nu har förra säsongens nykomling försökt förbereda sig så väl som möjligt inför den väntande premiären av säsongen 2015/2016. Idag presenterades nämligen också två nyförvärv av engelsmännen, de första med Claudio Ranieri som manager för klubben.

Ranieris första värvning klar

Den 24-årige spelaren N’Golo Kanté var den första av dagens två spelaren so presenterades av klubben och kommer från den franska klubben Caen. Han blev i samband med presentationen klubbens fjärde nyförvärv i sommar och har signerat ett fyra-årskontrakt. Förra säsongen stod fransmannen för två mål på 37 matcher från sin mittfältsposition. Nu väntar tröjnummer 14 för honom.

Värvningen från Atalanta presenterad

Dagens andra nyförvärv är den 28-årige mittbacken Yohan Benalouane som redan under gårdagen bekräftade sitt avsked från Atalanta för den lokala tabloiden i Bergamo. Han har nu signerat ett kontrakt med Premier League-klubben som sträcker sig över de fyra åren med laget, där han den kommande säsongen kommer bära nummer 29.

Sedan tidigare har Robert Huth, Christian Fuchs samt Shinji Okazaki skrivit på för spel i Leicester.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply