Officiellt: Djurgården värvar mittfältstalang

bet365

Tidigare under detta transferfönster har Djurgårdens IF värvat in ytterbacken Elliot Käck från IK Sirius. Under söndagen stod det klart att man värvar in ännu en spelare från Superettanklubben.

Djurgårdens IF skriver på sin hemsida att mittfältstalangen Kerim Mrabti har skrivit ett fyraårskontrakt med klubben.

– Det är fantastiskt roligt att Kerim ansluter till Djurgården. Vi har ju tappat en del spelare på mittfältet men samtidigt har ju det öppnat möjligheter för övergångar som den här. Därför har vi följt Kerims utveckling i Sirius och jobbat hårt på att få hit honom, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till dif.se och fortsätter:

– Han var en talang redan i tidig ålder men har fått en fart och utveckling på senare år som är imponerande. Så det är väldigt glädjande att vi har kommit överens med Sirius och att Kerim själv har visat ett stort Djurgårdshjärta, att det är självklart för honom att komma till oss. Han kommer att utvecklas här och kan säkert ha en fin framtida europeisk karriär framför sig. Så det här är en dröm som jag har haft och nu har den blivit verklighet.

Mrabti är även han nöjd:

– Det här har varit något av en barndomsdröm för mig och ända sedan jag hörde att DIF var intresserade var det egentligen inte något snack om saken. Så nu när allt är klart känns det otroligt kul att få kliva in på riktigt i Djurgårdsfamiljen och kunna spela inför supportrarna. Jag har ju själv stått på läktaren tidigare när Djurgården spelat så det känns grymt att kunna vara med och bidra nere på planen, säger han till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply