Officiellt: Dele Alli stannar i Tottenham

Tottenhams succéman Dele Alli har förlängt sitt kontrakt

Tottenham har valt att förlänga med succéspelare Dele Alli. 19-åringen som numera kan titulera sig engelsk landslagsspelare har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2021. 

För ungefär exakt ett år sedan värvade Tottenham den då 18-årige mittfältaren Dele Alli från dåvarande League 1-klubben MK Dons. Han lånades genast tillbaka, för att ansluta till Tottenham inför nuvarande säsong. Och 19-åringen har hittills stått för en fantastisk debutsäsong i Premier League. Så bra att Tottenham idag på sin officiella hemsida meddelar att klubben förlänger med engelsmannen som stannar i klubben till 2021.

Redan gjort landslagsdebut

Alli, som numera kan titulera sig engelsk landslagsspelare och som troligtvis kommer finnas med i disskusionerna kring Englands EM-trupp senare i sommar, har hittills gjort 26 matcher för klubben sedan debuten i premiären mot Manchester United. Den engelska a-landslagsdebuten gjorde 19-årige Alli i oktober och i november kom hans första landslagsmål i träningslandskampen mot Frankrike.

Alli har fått oerhörda lovord från fotbollsexperter runt om i världen och ses av många som en av de största engelska talanger som kommit fram på mycket länge.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply