bet365

Officiellt: Cibicki förlänger med Malmö FF

Pawel Cibicki var tidigare i år bara detaljer från en övergång till holländska FC Groningen. 20-årige Cibicki ångrade sig dock i sista stund och nu har han uppgraderat sitt tidigare lärlingskontrakt och skrivit på ett fullvärdigt A-lagskontrakt på 3,5 år.

Pawel Cibicki, som kom till Malmö FF som 11-åring 2005 från FC Malmö, byter i och med det nya A-lagskontraktet till nummer 15, från tidigare nummer 35.

Det finns ett lag i Sverige och det är MFF, så det är en fantastisk känsla att skriva A-lagskontrakt. Jag är uppväxt i Malmö och kollade på MFF när jag var liten så det har alltid varit klubben i hjärtat, säger Cibicki till Malmö FF:s officiella hemsida och fortsätter.

– Av alla mål jag har gjort slår de två i Allsvenskan allt. Den glädje och stämning som är på stadion när alla fans jublar är helt underbar.

Även sportchefen Daniel Andersson är nöjd med påskriften och kommenterar det på följande sätt.

Pawel är en klok spelare. Han är kvick, rör sig bra och är en väldigt bra avslutare. Ända sedan i vintras har jag velat skriva kontrakt med honom så det känns mycket bra. Han har tagit mycket stora steg i sin utveckling och är väl värd ett A-lagskontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply