Officiellt: Brasiliansk försvarare klar för Milan

Rodrigo Ely återvänder till den italienska storklubben

Uppgifter hävdade tidigare idag att försvararen genomförde läkarundersökningen inför en övergång. Nu är det klart att Rodrigo Ely återvänder till Milan efter ett års frånvaro.

Tidigare idag kom rapporter från Italien gällande att Milans första värvning var på väg att gå i uppfyllelse. Det handlade dock ”bara” om den tidigare ungdomsspelaren i klubben Rodrigo Ely som lämnade laget för ett år sedan. Spelaren var under sin vistelse i Milan ofta utlånad och förra säsongen var han ägd av den italienska klubben Avellino på ett säsongslångt kontrakt.

Läkarundersöktes tidigare idag

Nu har dock den brasilianske 21-åringen, efter att tidigare under tisdagen genomfört läkarundersökningen, tillbaka officiellt i den rödsvarta matchtröjan. Talangen som spelar som försvarare vanligtvis, uppges vara en del av laget under försäsongen och enligt uppgifter ska självaste Sinisa Mihajlovic, som förväntas ersätta Filippo Inzaghi som manager för storklubben, varit den som efterfrågade spelaren.

Kontrakt till 2019

Det återstår att se om spelaren bara befinner sig i klubben under försäsongen och därefter blir utlånad, eller om vistelsen är tänkt att vara på plats under nästa säsong. Han har oavsett syftet med återkomsten signerat ett avtal som sträcker sig till sommaren 2019, vilket bekräftats av den italienska storklubben på deras officiella hemsida acmilan.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply