Officiellt: Bendtner är en äkta ”Lord”

Nicklas Bendtner har aldrig varit en het kandidat till att titulera sig som världens bäste fotbollsspelare, men anfallaren är trots detta en av fotbollsvärldens absolut största profiler.

Hans fans visar dagligen sin uppskattning för honom via sociala medier, där man ofta kommenterar hans uppdatteringar med ordet ”Lord” eller ”Lord Bendtner”.

Visserligen beror det nog inte på att fansen ser honom som en verklig herre, utan det faktum att han under sin tid i Arsenal gjorde sig känd som en målsumpare utan dess like.

– Problemet är att jag inte vet vad det kommer ifrån, eller hur jag ska tolka det. Är det roligt? Är det löjligt? Är det seriöst? Men det är väl något som kommer från ungdomarna, de tycker det låter bra, har dansken tidigare sagt till Wolfsburger Allgemeine.

Men nu kan Wolfsburg-spelaren sluta spekulera kring sitt smeknamn. Danska skvallertidningen Se & Hör har köpt en kvadratmeter land åt fotbollsstjärnan i Glencoe, Skottland. Men det viktigaste av allt är att med landbiten följer också titeln ”Lord”.

Nicklas Bendtner är numera enligt lagen även ”Lord Bendtner”. Och alla fans som har väntat på sanningen kan nu äntligen pusta ut – han finns på riktigt, Bendtner vår herre!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply