Officiellt: Atlético Madrids anfallstalang till Elche

bet365

Héctor Hernández lånas ut till Elche

Efter att ha debuterat i ligaspelet med a-laget i början av säsongen gick det trögt för spelaren som plågades av skador och uteblivet förtroende från tränaren.

Atlético Madrids anfallstalang Héctor Hernández kommer att spela i Segunda Divisón nästa säsong efter att man kommit överens med Elche om en utlåning. Anfallaren kom till Atlético i juni 2013 och har förutom spel i b-laget även fått debutera under Diego Pablo Simeone både i Copa del Rey och i La Liga. När 19-åringen fått speltid i a-laget har han gjort det bra och totalt sett har det blivit tre mål på fem matcher för spelaren från Kanarieöarna, träningsmatcher inkluderade.

Under förra säsongen fick Hernández även göra ligadebut efter att ha hoppat in mot Rayo Vallecano i premiären av La Liga 2014/2015. Det gick dock inte lika bra i b-laget då spelaren blev tvungen att opereras två gånger om vilket gjorde att han aldrig riktigt kom tillbaka till den form han hade innan skadan.

Nu väntar ett nytt äventyr för spelaren som anses vara en av de större anfallstalangerna i den spanska fotbollen. På Madrid-klubbens hemsida önskar man spelaren lycka till under sin tid i Elche.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365