Officiellt: Ashley Williams ersätter John Stones i Everton

Officiellt: Ashley Williams ersätter John Stones i Everton

Everton värvar Ashley Williams

Efter att ha sålt John Stones till Manchester City för 55,6 miljoner euro bekräftar nu Everton att man värvar in Ashley Williams från Swansea City.

Everton värvar Ashley Williams från Swansea City, det bekräftar Merseysideklubben på onsdagen. Klubben vill inte avslöja hur mycket man betalar för spelaren men priset sägs ligga på närmare 12 miljoner euro och Williams sägs vara en direkt ersättare till John Stones som lämnat klubben för spel i Manchester City.

den 31-årige mittbacken som var lagkapten för det walesiska landslaget under deras Em-äventyr där man tog sig till semifinal har skrivit på ett treårskontrakt med Goodison Park-klubben.

– Jag spenderade åtta väldigt bra år i Swansea och en flytt hit är en utmaning som jag kände att jag behövde. Det är en lättnad för mg att ha skrivit på för Everton. Detta är en stor klubb med en otrolig manager som är en legendar inom fotbollsvärlden och jag tror att klubben är på väg i rätt riktning. Detta är en resa jag gärna ville vara en del av, säger Williams och fortsätter.

– Jag ser fram emot att höra tränarens planer för mig och för laget. Han var en av de bästa mittfältarna under sin tid på planen. Jag ser fram emot att få lära från honom och se vad han kan lära mig.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply