Officiellt: Arsenal värvar Cohen Bramall

Officiellt: Arsenal värvar Cohen Bramall
bet365

Cohen Bramall lämnar Hednesford Town för Arsenal

Arsenal har mängder av skador, osäkerhet kring nyckelspelares framtid och missnöjda fans som vill se en hårdare satsning. Då svarar Arséne Wenger genom att värva 20-åriga Cohen Bramall från sjundedivisionslaget Hednesford Town.

Arsenal är en klubb som ständigt är med i toppstriden, men man slutar aldrig längst upp när säsongen är slut. Man är troligtvis ligans mest stabila lag men fansen kräver mer. Man vet att klubben är en av de rikaste i världen och man kräver att klubben spenderar mer pengar på etablerade spelare och möjligtvis en ny tränare. Kanske Ricardo Rodriguez, Marco Reus och Miralem Pjanic kan vara svaren på fansens bönor.

Om det är en sak Arséne Wenger gillar att göra är det att överraska på transfermarknaden och hitta namn som ingen hört talas om. Så är även fallet detta fönstret. Det blir inga högprofilsnamn, i alla fall inte i början av fönstret, utan man har istället grävt djupt och hittat ett namn i engelska sjundedivisionslaget Hednesford Town. Cohen Bramall heter det senaste nyförvärvet.

En Ashley Cole-typ

Wenger bekräftade till Sky Sports att Bramall har skrivit på för klubben efter att ha varit på provspel hos klubben sedan jul. Vänsterbacken Bramall har en extremt fin fysik och tävlade i sprint i sin ungdom.
– Han har skrivit på för oss. Han är exceptionell fysisk talang. Jag tror inte han är redo för att spela i Premier League i dag, men han har likheter med en ung Ashley Cole, säger Wenger enligt beIN Sports.

Bramall har aldrig tillhört någon stor klubbs akademi utan har tillhört klubbar som Kidsgrove, Alsager, Nantwich, Market Drayton Newcastle Town och senast Hednesford. Vänsterbacken kostar runt 450000 kronor för Arsenal och kommer inledningsvis tillhöra klubbens U23-lag.

En offensiv försvarare

Kolla bara på dessa två höjdpunkter som Bramall stått för i höst.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply