Officiellt: Allan till Liverpool

Liverpool har gjort klart med brasiliansk talang

Den brasilianske mittfältstalangen Allan Rodrigues de Souza, 18, är klar för Liverpool. Han lämnar därmed sin inhemska klubb Internacional.

På lördagskvällen meddelade Liverpool via klubbens officiella Twitter-konto att de gjort klart med den lovande mittfältaren Allan Rodrigues de Souza, 18, från Internacional. 

Brasilianaren, som trivs bäst på det defensiva mittfältet, ryktas kosta ungefär £500 000 (cirka 7 miljoner kronor) och var på avbytarbänken i Liverpools träningsmatch mot HJK Helsinki under lördagen.

Allan, som redan hunnit genomföra några träningspass med Premier League-klubbens A-lag, spelade aldrig någon seniormatch för Internacional men imponerade på Liverpools tränare i en ungdomsturnering tidigare i år. Han kom till den brasilianska klubben 2013 och var kontrakterad i ytterligare två år, enligt Daily Mail.

Det mesta tyder på att 18-åringen inledningsvis kommer vara en del av Liverpools ungdomsakademi och i sådana fall få sällskap av nyligen värvade Bobby Adekanye från Barcelona och Brooks Lennon från Real Salt Lake.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply