bet365

Officiellt: AIK värvar landsmagsmannen Ahmed Yasin

Officiellt: AIK värvar landsmagsmannen Ahmed Yasin

AIK bekräftar sin tredje värvning denna veckan

Tidigare har AIK värvat in Amin Affane och Denni Avdic, nu står det klart att man även skriver kontrakt med den irakiske landslagsmannen Ahmed Yasin.

AIK fortsätter att förstärka laget inför säsongen 2016 och under torsdagen stod det klart att man värvar den irakiske landslagsmannen Ahmed Yasin som skriver på till och med 2018.

– Ahmed är en energismittande, kraftfull och explosiv högerfotad ytterspelare som har en bra högerfot och till det en stor arbetskapacitet. De egenskaper som han har är de som vi specifikt har sökt för positionen till det lagbygge som vi håller på med och jag är mycket glad över att Ahmed Yasin numera är en AIK-spelare, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

Yasin känner till Allsvenskan bra då han tidigare spelat i Örebro SK. Han kom till klubben 2011 och lämnade för spel på annat håll o somras, men nu är han alltså tillbaka.

 

– Det känns otroligt bra att vara här och jag kommer att ge allt som jag har för att hjälpa laget till framgång. Jag ser fram emot den här säsongen, är hungrig och kommer att göra allt för att det ska gå bra för klubben, säger mittfältaren till klubben.

Ahmed Yasin har gjort över 40 landskamper för Irak och kommer att bära tröjnummer 14.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply