Officiellt: AIK förlänger avtalet med ikonen

Nils-Eric Johansson förlänger med Gnaget

Det har varit på gång ett tag och varken spelaren eller klubben har egentligen svävat i ovisshet gällande saken. Nu är det också klart. Nils-Eric Johansson förlänger kontraktet med AIK.

AIK:s nuvarande lagkapten, den rutinerade försvararen Nils-Eric Johansson har fram tills idag stått under ett kontrakt med klubben som bara sträckte sig över den pågående säsongen. Nu är det däremot klart att han stannar.  AIK bekräftar på deras officiella hemsida att de har kommit överens med spelaren om att förlänga avtalet med två säsonger.

”En naturlig ledare med sin professionalism”

Profilen kom till AIK sommaren 2007 från brittiska klubben Leicester och har totalt gjort  273 tävlingsmatcher för klubben. Och visst är det en viktig individ för klubben.
— Nisse är en spelare med egenskaper att spela både ytter- och innerback, han har i regel varit skadefri och är en naturlig ledare med sin professionalism för sitt yrke och sin passion för AIK och med det är han en viktig del av AIK i ytterligare två år till, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Försvararen har 3 landskamper på meritlistan och har även spelat för bland annat tyska giganten FC Bayern München och FC Nürnberg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365