Odion Ighalo öppen för Manchester United flytt

Odion Ighalo öppen för Manchester United flytt
bet365

”De var mitt lag när jag växte upp”

Watfords sylvasse målspruta Odion Ighalo avfärdar spekulationer om klubbar utomlands men erkänner att om Manchester United kom så skulle han inte kunna tacka nej.

Odion Ighalo har varit i en fantastisk form den här säsongen, hans debutsäsong i Premier League, då han har nätat hela 14 mål under den första halvan av säsongen för sitt Watford. På nästan samma nivå som Jamie Vardy är Ighalo en av den här säsongens största sagor, en kille som kom från ingenstans och gjorde sig ett namn på nolltid. Nu har många stora europeiska klubbar börjat höra av sig och rycka i strikern, som till exempel Atletico Madrid som sägs förbereda ett bud till sommaren och Roma likaså, men Ighalo själv är nöjd där han är i Watford enligt The Mirror. Men det finns en klubb som skulle kunna övertyga honom att söka sig till nya marker.

– Det har varit spekulationer från Spanien och Italien, men jag har spelat där och nu vill jag spela i England, berättar han.

– Jag tror inte att jag kommer att flytta men jag vet inte om jag skulle säga nej ifall Manchester United ringde. De var mitt lag när jag växte upp. Jag älskade att se på Andy Cole och Dwight Yorke på TV:n. De var mina idoler och att spela på Old Trafford har alltid varit en dröm.

Ighalo ska få sig en välförtjänt vilopaus i helgen när Watford öppnar sin FA cup kampanj hemma mot Newcastle.

– Vi kommer att vara seriösa med denna historiska tävling och försöka att välja det bästa laget. Men vi måste vara realistiska. Vi har spelat många matcher på kort tid, säger bossen Quique Sanchez Flores.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365