bet365

Oddstermer

Hej!

Jag tänkte sammanfatta några begrepp som bettingsidorna använder sig utav vid deras specialspel. Denna lista kommer att uppdateras när jag lägger andra specialspel som kanske är kluriga att förstå.

Handikapp, vid ett handikappspel så räknar man med att ett utav lagen leder med ett visst antal mål innan matchen börjat, om vi tar exemplet Fiorentina-Livorno Handikapp 0-1, 1. bet365 kan skriva detta som Fiorentina -1. Detta betyder att vi har valt Fiorentina som vinnare där Livorno har en teoretisk ledning innan matchen med ett mål, alltså måste Fiorentina vinna med mer än ett mål för att detta vad ska vinnas exempel 2-0, 3-1, 4-0, 4-1 osv

Inget spel vid- hemmavinst, kryss, bortavinst. Detta betyder att om man väljer ett utav dessa, till exempel inget spel vid hemmavinst och väljer Fiorentina-Livorno X, så  vinner man om det blir kryss, förlorar om Livorno vinner och spelet annulleras om Fiorentina vinner, detta påverkar inte andra vad på samma oddskombination om du till exempel har vunnit på en annan match som har 1.5 i odds så kan det se ut såhär:

1.5×1.6=2.4 Detta får du om du träffar rätt på Fiorentina-Livorno
Om Livorno vinner förlorar du hela kombinationen då matcherna är bundna till varandra
Om Fiorentina vinner så blir det totala oddset 1.5, alltså precis som om du inte spelat på Fiorentina-Livorno alls.

Money Line (Hockey) kallar Betson, Betsafe samt NordicBet sina spel där man inkluderar förlängning och straffar till spelet, Bet365 brukar ha det som standard, om man inte kan välja oavgjort hos Bet365 så vet man att förlängning och straffar är inkluderade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply