Norrköping vände och tog poäng mot Blåvitt

Peking såg dock ut att ha ganska bra kontroll på Blåvitt de första tio minuterna, men sen tog Göteborg över mer och mer. När tio minuter hade gått så tog hemmalaget över spelet och fick också in ledningsmålet i den 16:e minuten. Efter fint spel på vänsterkanten la Sam Larsson in bollen i straffområdet och där stod Lasse Vibe som tryckte in 1-0.

Efter målet fortsatte Göteborg att spela bäst och skapade också många målchanser. De gjorde också 2-0 i den 31:a minuten. Sam Larsson dribblade återigen på vänsterkanten, la in bollen till Jakob Johansson som petade in bollen i mål. Tio minuter senare fick dock Norrköping ett bra frisparksläge som Christopher Meneses mycket vackert la in i mål. Den första halvlekens största snackis var dock när Gustav Svensson hoppade in med dubbarna i bröstet på Alhaji Kamara vilket resulterade i ett rött kort.

I den andra halvleken var det Peking som tryckte på mest eftersom de var en man mer än Blåvitt. De fick också utdelning tidigt när Alhaji Kamara snurrade runt och avslutade på bästa möjliga sätt och gjorde 2-2. Efter kvitteringen låg bortalaget på för att också få in ett segermål, men hade svårt att skapa chanser. Göteborg skapade också några bra lägen ända tills de fick sin andra utvisning. Norrköping skulle kontra, Kjetil Waeler tacklade och domaren valde att plocka upp det röda kortet för andra gången. Två riktigt tunga avstängningar för Göteborg som också fick Lasse Vibe och Philip Haglund skadade. Matchen slutade 2-2 efter Norrköpings starka vändning.