Norrköping bortaslog AIK

IFK Norrköping gästade ett soligt Solna för match mot AIK på söndagskvällen.

Det skulle bara dröja 5 minuter innan gästande Norrköping överraskande tog ledningen. Marcus Falk-Olander nådde högst på en vänsterhörna och skarvade in ledningsmålet bakom Stamatopoulos i AIK-målet.

I matchminut 36 skulle Norrköping även göra 0-2. Christopher Telo rann igenom på vänsterkanten, tog sig förbi två AIK-spelare och slog ett inspel som tog på Martin Lorentzson och in i nät.

AIK satte fart från början i den andra halvleken och i den 50:e minuten kom även reduceringen. Celso Borges sköt en frispark som tog i ryggen på succéförvärvet Eero Markkanens rygg och in bakom Mitov Nilsson i Norrköping-målet.

Norrköping stretade dock emot bra och det var närmare 1-3 än en kvittering. Återigen en besvikelse för Solnaklubben som har fortsatt stora problem med hemmaspelet.