Norrköping besegrade Syrianska i Södertälje

Norrköping rivstartade och chockade Syrianska genom att ta ledningen efter bara två spelade minuter. Mittfältaren Gerson stod för målet.

Syrianska startade uruselt, men tog sin in i matchen och skapade några halvchanser genom anfallaren Aganovic. Norrköping var inte ofarliga efter sitt tidiga mål, utan skapade ännu fler chanser, men utökade aldrig sin ledning i första halvlek.

Matchbilden förändrades inte i andra halvlek, utan det var en fortsatt jämn match med lägen åt båda hållen. I Norrköping var det oftast Telo som var nära att utöka deras ledning, medan det var Aganovic i Syrianska som var nära att kvittera.

Till slut, efter några halvlägen, fick Norrköping utdelning och utökade sin ledning till 0-2. Inbytte Khalili var inne på planen i endast tre minuter innan han skrev sig in i målprotokollet. Målet gjordes med kvarten kvar. Vid det tillfället trodde många att det var över, att Norrköping hade segrat. Men Syrianska svarade snabbt med en reducering, knappt en minut senare. Massi stod för målet, även han blev inbytt på planen några minuter innan.

Syrianska tryckte på för en kvittering, men kom aldrig riktigt nära och slutresultatet skrevs till 1-2. I och med denna förlust tappade laget från Södertälje viktiga poäng.