Norrköping avslutade med seger

IFK Norrköping och Mjällby AIF hade inför eftermiddagens match inte mycket att spela för, då båda sedan tidigare är borta från all typ av dramatik.

Den första halvleken var en jämn sådan, där chanserna fördelades jämnt mellan lagen. Ena stunden var Peking bättre andra stunden hade Mjällby övertaget. I den 29:e minuten tog IFK Norrköping kommandot i matchen, då Christoffer Nyman gav hemmaleget ledningen. Den första halvleken bjöd inte på några fler mål och slutade allt jämnt 1-0.

Tidigt i den andra halvleken fick Pär Ericsson borta-supportrarna att hurra då han kvitterade till 1-1. Mjällby fick dock inte hurra länge och endast tio minter senare avgjorde IFK Norrköpings succé-islänning Gunnar Heidar Thorvaldsson. Thorvaldssons avgörande stod sig och Norrköping vann matchen med 2-1.