bet365

Nolito nobbar Arsenal för spel i Barcelona

bet365

Uppgifter: Nolito vill till Barcelona

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT ska Celta Vigos anfallare Nolito föredra spel i Barcelona framför Premier League och Arsenal.

Tidigare har flertalet tidningar i både Spanien och England skrivit om att Nolito kan vara på väg till England och Arsenal men anfallaren har trots de intensiva ryktena stannat i Celta Vigo. I Galicien har han tillsammans med Iago Aspas bildat ett av La Ligas vassaste anfallspar men nu kan 29-åringen vara på väg att lämna klubben. Efter spel i FC BarcelonaBenfica och Granada kan nu spanjoren återvända till Camp Nou där han debuterade som A-lagsspelare för drygt sex år sen.

Denna säsong har 29-åringen gjort åtta mål och fem assist på 15 matcher och är en av huvudanledningarna till att svenske John Guidetti fått sitta på bänken under stora delar av säsongen. Celta Vigo ligger femma i La Liga vilket innebär spel i Europa League men nu kan man tappa sin kanske viktigaste spelare.

Enligt SPORT ska Nolito föredra en flytt tillbaka till Katalonien, även om han inte är säker på att han kommer få speciellt mycket speltid då han konkurrerar tillsammans med Leo MessiLuis Suárez och Neymar Jr. Nyckeln till en övergång sägs Barca-tränaren Luis Enrique vara då de tidigare jobbat tillsammans i Barcelona B och en affär skulle komma att kosta upp emot 160 miljoner kronor för att locka till sig spelaren.

Celta Vigo säljer lagkaptenen till Atlético Madrid

På fredagen offentliggjordes övergången för Augusto Fernández till Atlético Madrid. Celta Vigo tappar därmed sin viktigaste spelare tillika lagkapten i mitten av säsongen och skulle man även tappa Nolito i januarifönstret kommer det bli svårt att hitta en ersättare till anfallaren.

 

Läs mer om La Liga

Uppgifter: Guilherme Siqueira lämnar Atlético Madrid i januari

Uppgifter: Isco lämnar Real Madrid – Juventus och Manchester City intresserade

Diego Pablo Simeone – Manchester Uniteds dröm

 

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply