bet365

Nobbar utlandet – vill förlänga med IFK Göteborg

John Alvbåge vill stanna i IFK Göteborg

Tre utländska klubbar ska vara ute efter John Alvbåges signatur, men målvakten vill stanna kvar i Allsvenskan och IFK Göteborg.

John Alvbåge har storspelat mellan stolparna denna säsongen för sitt IFK Göteborg. Efter 23 omgångar har han endast släppt in 13 bollar bakom sig och hållit tätt vid 13 tillfällen. Med ett så pass bra facit har större klubbar fått upp ögonen för honom.

I en intervju till Fotbollskanalen berättar Alvbåges agent Fredrik Risp att tre utländska klubbar varit intresserade av att knyta an 33-åringen, men att samtliga tre klubbar fått nobben.

– Det är inte så konstigt med tanke på att John gjort sin livs bästa säsong och är allsvenskans bästa målvakt just nu. Men John har inte varit intresserad av att lyssna på vilka klubbar som visat intresse, utan har haft en enda målbild hela tiden, det är att vinna SM-guld med Blåvitt och att förlänga sitt avtal ytterligare några år, säger Risp i intervjun.

Både agenten Risp och Alvbåge själv är hoppfulla om att ett nytt kontraktsförslag kommer ligga på bordet inom en snar framtid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply