Nobbar Arsenal – går mot förlängning

Grzegorz Krychowiak går mot en förlängning med Sevilla

Under de senaste veckorna har Grzegorz Krychowiak ryktats flitigt till framför allt Arsenal. Det ser istället ut att bli en förlängning med Sevilla rapporterar spansk media.

Grzegorz Krychowiak gjorde en supersäsong i Sevilla och den väldige defensiva mittfältaren var en stark orsak till Sevillas seger i Europa League. Polacken, som fått stora delar av sin fotbollsuppfostran i Frankrike, anlände till Spanien från Stade Reims förra säsongen och han tog Spanien med storm trots en del frågetecken före debuten.

Den stora succén gick inte helt omärkt förbi. En spelare med Krychowiaks storlek kombinerat med spelskicklighet är oerhört sällsynt och flera klubbar scoutade Krychowiak under våren. Flitigast var engelska klubbar, inklusive Arsenal, Tottenham, Liverpool och Manchester City. Men det ser ut som 25-åringen stannar i Sevilla.

Kritar på ett nytt kontrakt

Enligt Sevilla ABC kommer sportchefen Monchi sätta sig ned med Krychowiak inom den närmsta framtiden för att diskutera ett nytt kontrakt efter endast en säsong i klubben. Anledningen är att höja lönen och möjligtvis höja en eventuell utköpsklausul.

Krychowiak har tidigare uttryckt sin vilja att stanna i klubben trots nämnt intresse från Arsenal. Han spelade UEFAs supercupfinal mot Barcelona förra veckan och spelade alla 120 minuter, trots att han bröt ett revben under matchens gång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365