Nicklas Bärkroth stannar i IFK Norrköping

Nicklas Bärkroth stannar i IFK Norrköping

Trots intresse från annat håll

Intresset för IFK Norrköping och dess spelare är stort just nu och det finns många vägar att ta härifrån, Alexander Fransson är redan försvunnen till Basel och Emir Kujovic har fått många intresserade efter sig. Risken är alltså stor för att mästarlaget kan bli utplockat, men en som inte tänker lämna är Nicklas Bärkroth.

– Det är inget snack egentligen: Jag vill verkligen satsa vidare med IFK. Vi kommer ha en rolig säsong. Vi är regerande mästare, alla vill slå oss och så är det Champions League-kval. Jag känner ingen stress alls att jag ska lämna. Snarare ett otroligt sug för Norrköping, säger Bärkroth till Aftonbladet.

Den 23 årige f.d. IFK Göteborgspelaren var en av dem som höll uppe ryggraden i Norrköping tillsammans med Linus Wahlqvist, nyss nämnda Fransson och Kujovic och Christoffer Nyman. Men hittills är det bara Fransson som faktiskt har lämnat klubben.
– Det är ju så. De som vinner brukar förlora spelare. Vi har tappat ”Alle” och Emir kanske också går. Det är två fantastiskt bra spelare. Men vi har många andra som är mycket duktiga och vi har spelat en trygg fotboll, där hela laget har varit viktigt, säger Nicklas Bärkroth.

När det handlar om intresset kring hans egna person medger han att det har funnits men att det inte har varit något att lägga någon större vikt på.
– Än så länge har det mest varit smågrejer när folk hört av sig. Jag har bett min agent att inte berätta om sånt för mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365