N’Golo Kanté fortsatt aktuell för Arsenal

N’Golo Kante av intresse för Arsenal

Arséne Wenger menar att N’Golo Kanté fortfarande är aktuell

Säsongen 2015/2016 kanske största överraskning i Premier League heter N’Golo Kanté. Med sin mittfältsdominans har han dominerat i England och hans spel gör att flera större klubbar jagar honom, inklusive Arsenal.

Arséne Wenger har länge varit förtjust i att köpa fransmän till Arsenal. Det är kanske inte så konstigt egentligen eftersom han själv är från Frankrike, men han har ofta fått kritik för att han hellre värvar okända fransoser före etablerade stjärnor till Arsenal.

Nu uppges ännu en fransos vara på väg till Arsenal, men denna gången handlar det om en av ligans absolut bästa mittfältare och inte någon okänd ungdom. Leicester CityN’Golo Kanté har fortfarande Wenger efter sig, utöver intresse från Real Madrid, Juventus och Paris Saint-Germain.

”Vi får se vad som händer de närmsta veckorna”

I en intervju med BeInSport så säger Wenger att han tycker om Kantés spelstil, men att det är en position som Arsenal redan har det välställt på.
– Kanté finns på många klubbars önskelista. Det är en position vi redan har många spelare på. Men vi får se vad som händer inom de närmsta veckorna. Det ser ut som om Leicester redan har köpt en spelare från Nice (Nampalys Mendy) som är väldigt lik Kanté i spelstilen, så jag vet inte om Leicester räknar med att tappa Kanté eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365