Neymar: ”Messi, Suárez och jag förtjänar guldbollen”

Neymars kandidater till Ballon d’Or 2015

Säger till den brasilianska tv-kanalen Globo att han tillsammans med Luis Suárez och Leo Messi bör vara de tre finalisterna i kampen om guldbollen.

”El Tridente” med Neymar, Luis Suárez och Leo Messi har denna säsong varit ostoppbara. Trots Leo Messis skadefrånvaro har Neymar och Suárez axlat rollerna väldigt bra och denna säsong har Neymar gjort 14 mål på 12 ligamatcher medan Luis Suárez stått för 12 mål på 12 matcher.

Under söndagen blev Neymar intervjuad av den brasilianska tv-kanalen Golo och stjärnan passar då på att berömma sig själv och sina lagkamrater.

– Jag tycker att jag förtjänar att vara bland de tre finalisterna på grund av vad jag gör på planen. Jag skulle bli väldigt lycklig om ”El Tridente” skulle vara de tre finalisterna, detta för allt vi har gjort och gör. Alla tre bör vara där, säger brasilianaren.

Samtidigt berättar Neymar att denna typen av priser inte är viktiga, han vill hellre vinna titlar med laget.

– Jag kommer aldrig spela för att bli den bästa i världen eller för att vinna Ballon d’Or. Jag har alltid spelat för att bättre än mig själv hela tiden och förbättra mina mål i karriären. Jag vill alltid träna och spela bättre vilket gör att man blir utsedd till de bästa i världen. Om det pratas om att jag är bland de bästa just nu är det för jag har kämpat otroligt mycket, säger superstjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365