Nagatomo kan hamna i La Liga

Inter-stjärnan kan lämna för Levante

Enligt uppgifter till TMW har Levante presenterat ett officiellt bud för Inter på mittfältaren Yuto Nagatomo och den spanska klubben hoppas kunna få till en affär inom kort.

Den senaste säsongen har inte varit speciellt lyckad för Inters Yuto Nagatomo. den japanske landslagsspelaren kan nu vara på väg att lämna klubben efter att La Liga-laget Levante ska ha presenterat ett officiellt bud för Inters klubbledning. Under den senaste säsongen har spelarens framtid hängt i luften och flera klubbar ska vara intresserade av Nagatomos tjänster.

Sägs vilja förlänga

Det är dock olika uppgifter som har kommit under sommaren. I slutet av juni ryktades det att spelaren ville förlänga sitt kontrakt med sin nuvarande klubb men några veckor efter sades det att spelaren ville flytta till Genoa. I brittisk media har det till och med ryktats att spelaren ska ha som intention att flytta till Premier League. Det återstår att se var spelaren hamnar men något som är klart är att han har flera alternativ att välja mellan innan transferfönstret stänger den 31:a augusti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply