bet365

Mrabti tokhyllas av DIF-tränaren Pelle Olsson

Derbykungen Kerim Mrabti spås en lysande framtid

Stort genombrott i dåvarande nykomlingen Sirius i Superettan. Nu ett av de hetaste namnen hos ett återuppstått Djurgården. Då passar klubbens tränare på att hylla den svenske talangen.

Kerim Mrabti tog sig fram förra säsongen genom en strålande säsong med Uppsala-klubben Sirius i Superettan. Det resulterade i en värvning från Djurgården som i säsongsinledningen bestämt sig för att ge löftet chansen från start. Och i derbyt mot AIK resulterade det hela i att Kerim Mrabti, i en magisk andra halvlek, stänkte dit både 1-2 och 2-2 samt var nära att cykelsparka in ett tredje.

”Jävligt kul att se utvecklingen”

Nu hyllas han för sin utveckling av Djurgårdens manager Pelle Olsson.
– Det är jävligt kul att se hans utveckling på nära håll. Man vet aldrig var det tar vägen… säger Pelle Olsson till FotbollDirekt.
– Men man behöver inte fundera längre, om han ska klara av det eller inte, för han gör fantastiskt bra matcher oavsett motstånd. Han är så bolltrygg och snabb de första stegen, vilket gör att han kan ta sig ut på fria ytor i vilken riktning som helst.

”Kommer bli en storspelare”

Den forne Gefle-taktikern säger också till den svenska sajten att han tror att Kerim Mrabti kommer ha en alldeles lysande framtid inom toppfotbollen.
– Jag tror att han har en väldigt bra karriär framför sig, det tror jag. Jag ska inte säga för mycket.
– Jag tror att han kommer bli en storspelare i svensk fotboll, det tror jag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply