Moyes kan ta över Celtic

Moyes favorit till jobbet på Celtic Park

David Moyes fick igår sparken från sitt jobb i spanska Real Sociedad. Men redan nu kan en ny tränarbänk för skotten ha öppnat upp sig. Enligt Daily Record är Moyes nu favorit till att ta över den klassiska klubben Celtic.

Den före detta Manchester United- och Evertontränaren David Moyes tog efter sina år i England steget ut på kontinenten. Real Sociedad blev skottens nya klubbadress, men efter att under inledningen av sin andra säsong i klubben bara ha lyckats vinna två matcher samt parkera på en sextondeplats i ligan fick 52-åringen igår sparken från ”La Real”. 

Eusebio Sacristan tar över Sociedad

Samtidigt som det står klart att Moyes efterträdare i norra Spanien blir Eusebio Sacristan kommer uppgifter om att skotten redan kan vara på väg tillbaka till de brittiska öarna, och sin hemstad Glasgow. Daily Record rapporterar nämligen att det är han som just nu är favorit till att ta över på Celtic Park efter nuvarande tränaren Ronny Delia.

”Någon gång ska jag ta över”

Enligt tidningen ska Moyes tidigare ha sagt att han gärna skulle ta över den brittiska storklubben någon gång. – Jag har alltid tänkt att jag någon gång ska ta över Celtic. Jag tror du måste vara förberedd för att ta över klubben, du måste vara redo. En dag skulle jag definitivt säga ja, och det finns alltid en chans. Skottland och Glasgow är mitt hem och det kommer det alltid att vara, ska den före detta Celtic-spelaren ha sagt.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply