bet365

Mourinho berömmer Zlatans fysik

Zlatan Ibrahimovic kropp är makalös menar José Mourinho

Efter många år i olika klubbar har José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic äntligen återförenats i Manchester United. Mourinho passar på att berömma den 35-åriga anfallaren och hans fantastiska fysik.

Många trodde att Zlatan Ibrahimovic karriär skulle vara på väg att ta slut de senaste åren men istället har svensken bara blivit bättre och bättre. I sommar valde han att prova på det äventyret så många velat att han skulle prova – spel i Premier League. Flytten till Manchester United innebar också en återförening med José Mourinho.

Zlatan är unik på så många sätt och är en av få spelare som kan rättfärdiga allt prat han gör utanför planen med sina prestationer på planen. Alla pengar han tjänar hade gjort vem som helst lat och bekväm. Det har dock inte Zlatan blivit och det berömmer också Mourinho som menar att Zlatan har en fantastisk kropp.

”Hans kropp är fantastisk”

I en stor intervju med The Guardian får Mourinho frågan om Zlatan, hans fysik och varför han kommer lyckas i Premier League.
– Han höll på med kampsport innan han började med fotboll och både hans muskler och hans mentala förmåga är helt annorlunda jämfört med andra fotbollsspelare. Låt oss vara ärliga, Zlatan är väldigt rik, han har tjänat stora pengar hela sin karriär, vunnit stora titlar, och du går inte till den tuffaste ligan i världen om du inte är fast övertygad om att du kan klara det.

– Om du inte känner att du har vad som krävs, då går du till USA, till Kina eller så stannar du i franska ligan en säsong till. Den här killen ville ha en ny utmaning. När jag sa till Zlatan att jag har vunnit i Spanien, Italien och i England och att han inte har det, så tänkte han: ”Jag vill dit. Jag måste vinna där också”. Så hans motivation är hög. Och hans kropp är fantastisk.

Zlatan har redan slagit rekord i Manchester United, valt vilket tröjnummer han ska spela i och om du vill se Zlatan spela i Sverige så kan du klicka här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply