Möte mellan Atlético Madrid och agenten om Bernardo Silva

Möte mellan Atlético Madrid och agenten om Bernardo Silva

Bernardo Silva flyttar till Atlético Madrid?

Enligt spansk media kommer Atlético Madrids majoritetsägare Miguel Ángel Gil Marín och sportchefen José Luis Caminero ha ett möte angående Bernardo Silva på torsdagen.

Atlético Madrid är på jakt efter en offensiv spelare innan transferfönstret stänger den sista augusti. Det har pratats om en hel del namn som den spanska huvudstadsklubben ska ha på önskelistan men de som ligger bäst till för tillfället är Hakan Calhanoglu i Bayer Leverkusen och Bernardo Silva som huserar i AS Monaco i franska Ligue 1.

På onsdagen kommer det spanska radioprogrammet SER Deportivos som går på Cadena SER med uppgifter om att Silvas agent Jorge Mendes kommer att träffa Atlético Madrids majoritetsägare Miguel Ángel Gil Marín och sportchefen José Luis Caminero under torsdagen i samband med Champions League-lottningen.

Bernardo Silva finns med på listan över världens bästa spelare under 21 år och ses som en del av det framtidsprojekt som Atlético Madrid håller på att bygga. Tidigare har man bland annat värvat spelare som Diogo JotaRafael Santos Borré och André Moreira för att endast nämna ett par namn.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply