Mohammed Ali Khan: ”De hotade oss till livet”

Halmstads Ali Khan får stöd efter mordhoten

Efter att ha gjort ett olyckligt självmål på stopptid mot AIK i helgen hotades Halmstads Ali Khan med familj till livet, nu får han stöd av motståndarna.

Matchen mellan Halmstad BK och AIK i helgen såg ut att sluta 0-0 när matchen gick in på tilläggstid. Då gjorde Mohamed Ali Khan ett sanslöst självmål vilket gav AIK tre hyperviktiga poäng i toppstriden där man ligger på andra plats med lika många poäng som serieledande IFK Norrköping, med en match mer spelad. Många AIK-supportrar trodde nog att chanserna till SM-guld var helt borta när det endast återstod några minuter av matchen, då Ali Khan på ett osannolikt sätt snubblade in bollen i eget mål, vilket innebar att man gav borde tre poäng till Stockholmsklubben, samtidigt som man själva åkte ur Allsvenskan.

I en intervju med Sportbladet säger spelaren själv att han mottagit dödshot som var riktade både mot honom och sin familj:

– Jag har anmält hoten, personen nämnde flera detaljer som gör mig väldigt orolig, säger han till tidningen under söndagskvällen.

Till P4 Extra säger han att det hela blev för mycket när de hotade honom och hans familj till livet.

– Det rann över för mig när de hotar mig och min familj till livet”, säger Ali Khan.

Efter målet gick spelaren ut och bad om ursäkt via sociala medier men trots det säger han att han fått flera telefonsamtal med personer som hotat honom och familjen samt att han har anmält det hela till polisen.

För Ali Khans och hans familjs del ska natten som tillbringades i Göteborg dock varit lugn.

Jag vet att läget varit under kontroll under natten. Mohammed och familjen har varit på en plats där de känner sig trygga. Det har varit det viktiga för oss.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply