Mittfältsstjärnan ser ut att stanna i Peking

Trots en mästerlig säsong från Martin Smedberg-Dalence, där han stod för inte mindre än hela nio målgivande passningar, så har fortfarande ingen klubb kontaktat IFK Norrköping angående högermittfältaren. 

”Nej, jag kan ärligt säga att inte en enda förfrågan har kommit in. Han är vår spelare över nästa säsong och jag förutsätter att han blir kvar.”, säger klubbens ordförande, Peter Hunt till FotbollDirekt.se.

”Jag har hört talas om intresse från Holland kring Martin men då bara sådant jag läst i media. Det är roligt om det blir resonemang kring spelare och särskilt då våra spelare, och jag kan förstå om det blir det kring till exempel Martin. Men ingenting har kommit in till oss. Det kan naturligtvis förändras, men i nuläget finns det ingenting.”

Han fortsätter även med att ge sin syn på mittfältarens framtid, då kontraktet med klubben går ut efter den nästkommande säsongen.

”Det är en diskussion som kan komma upp här längre fram. Martin har speciella egenskaper med sin fina touch och passningsfot, det är absolut så. En poängspelare och viktig kugge för oss, och en bra kille vid sidan av planen. Han har som sagt ett år till med oss och vi har inte kommit längre än. Men visst vill vi gärna behålla honom längre tid.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply