Mirallas på Monacos radar

EVERTON-YTTERN BEVAKAS AV MONACO

Franska AS Monaco jagar yttrar i Premier League. Det senaste ryktet presenterar holländsk media, när man länkar Evertons Kevin Mirallas till Ligue 1.

Het Laatste Nieuws skriver på lördagseftermiddagen, att Kevin Mirallas bevakas av AS Monaco. Den holländska tabloiden har förstått att Monaco är på jakt efter yttrar att förstärka sin trupp med till nästa säsong – och ligan man söker i, är den engelska.

Tappar tunga namn

Den franska storklubben riskerar att tappa en rad namnkunniga spelare, så som Falcao, Berbatov, Moutinho, Carrasco m.fl., och uppges nu ha listat en rad kandidater som ersättare att ska värva in under sommaren.

Mirallas sitter på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2016, men har dock varit bortryktad från klubben under säsongen. Drygt 13 miljoner pund ska han vara värd, enligt tyska Transfermarkt, men vad för bud som Les Rouges et Blancs kommer att lägga, är ännu oklart.

Tunga namn på önskelistan

Den belgiske landslagsmannen har tillhört Everton sedan 2012 och har gjort ett stort avtryck i Liverpool-klubben sedan sin ankomst, där han framför allt under den gångna säsongen har haft en betydande roll i The Toffees.

Under sommaren kan han ansluta till Monaco, tillsammans med ytterligare två tunga namn som fransmännen har på sin önskelistan – Atlético Madrids Mario Mandzukic och Chelseas Branislav Ivanovic är nämligen båda av Monacos intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply