”Milan utlovar Zlatan-värvning till Ancelotti”

Galliani uppges flyga till Madrid på måndag

Efter gårdagens match berättade Carlo Ancelotti att han antingen fortsätter i Real Madrid eller tar ett år ledigt. Milan ska däremot vara redo att göra allt för att övertyga taktikern om en återkomst.

Uppgifterna har fortsatt att hagla i ämnet Carlo Ancelotti under lördagsnatten fram till idag, söndag. Presidenten för Madrid-klubben, Florentino Perez uppges ha svårt att bestämma sig, samtidigt som både fans och en handfull spelare vill ha kvar managern vid sin post. Och efter gårdagens match för Real Madrid berättade managern att han antingen kommer att fortsätta i Real Madrid eller ta ett sabbatsår. Ett besked som med andra ord kan grusa möjligheterna för Rossoneri till en återförening med taktikern.

”Då återvänder han”

De verkar dock vara mer än redo att försöka göra sitt yttersta för att övertyga taktikern. Igår berättade Milans president Silvio Berlusconi för Napoli TV att de räknar med en återkomst för Carlo Ancelotti.
– Om Real Madrid släpper honom, då återvänder han hit, berättade presidenten bland annat.

Läs artikeln: Berlusconi: ”Han återvänder till Milan, om…”

Enligt uppgifter från både Tuttosport och Gazzetta dello Sport ska Adriano Galliani vara beredd att flyga till Madrid på måndag för att träffa Ancelotti. Då ska han presentera Milans nya planer, de nya investerarna från Kina samt öven utlova en värvning av en viss Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365