Milan kan tappa Calhanoglu redan i vinter

Milan kan tappa Calhanoglu redan i vinter

Calhanoglu vill lämna Milan

Milan som köpte spelare för över 200 miljoner euro under sommarens transferfönster har inte fått den start man hoppades. Nu kan Hakan Calhanoglu lämna klubben efter endast 19 spelade matcher.

Sommaren 2017 pungade AC Milan ut över 200 miljoner euro för att värva spelare. Målet var att ta sig tillbaka till Champions League. Namn som BonucciAndré SilvaRicardo Rodríguez och Hakan Calhanoglu är endast några av spelarna som anslöt till San Siro-klubben. Det går dock inte som man förväntat sig och Milan ligger efter 15 spelade matcher på åttonde plats. Detta med 21 inspelade poäng. Italienarna vann sin grupp i Europa League trots flera dåliga insatser och nu kan flertalet spelare komma att lämna klubben.

 

Ett av namnen det ryktats mest om är Hakan Calhanoglu. Den turkiske landslagsmittfältaren som anslöt från Bayer Leverkusen kostade drygt 22 miljoner euro. Nu tyder mycket på att han kan lämna San Siro och detta på grund av många anledningar. Den största anledningen är på grund av lagets prestationer denna säsong. Trots flera storvärvningar har man hela 13 poäng upp till Champions League-plats och vinner man inte Europa League ska det krävas ett mindre mirakel för att vi får se Milan sluta topp fyra. Calhanoglu ska även vilja lämna på osäkerheten som råder i klubben för tillfället. Skulle man inte lyckas kvalificera sig för spel i CL nästa säsong kommer man inom kort tvingas sälja flera av sina bästa spelare. Detta har gjort att 23-åringen istället siktar på att lämna redan i vinter.

Milan kan tappa Calhanoglu redan i vinter

Denna säsong har det blivit två mål på 19 matcher och enligt italienska Sport Mediaset letar spelarens agent efter en ny destination för stjärnan. Tidigare har bland annat Atlético MadridArsenal och Liverpool visat intresse för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

Idag spelar AC Milan mot Bologna i Serie A.

Milan kan tappa Calhanoglu redan i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply