Milan fiskar efter Anwar El Ghazi

bet365

Anwar El Ghazi kan lämna Ajax för spel i Milan

Det är många talanger som har gått igenom Ajax berömda ungdomsakademi och har blivit stora spelare ute i Europa. Den senaste spelaren som kan gå samma väg är yttern Anwar El Ghazi som lockas av Milan.

Ajax producerar mängder och mängder av talanger. År efter år kommer det fram stora talanger som också matchas in i A-laget, även om många inte ens fyllt 18 år. Det är verkligen en unik klubb på många sätt i och med förmågan att få fram unga spelare med stor talang, samtidigt som man ger dem nyckelroller i A-laget.

I deras nuvarande A-trupp finns det flera talanger som jagas runt om i Europa: Riechedley Bazoer, Vaclav Cerny, Donny van De Beek och Anwar El Ghazi är några av dessa. Den sistnämnda är också på väg ut från klubben då bland annat Milan är väldigt sugna på 20-åringen.

Öppnar förhandlingar i sommar

Enligt Tuttosport har Milan redan förhört sig om den unga ytteranfallaren som redan gjort 20 mål på 50 matcher för Ajax. En övergångssumma på runt 100 miljoner kronor uppges Ajax kräva för att släppa den holländska landslagsmannen.

Tuttosport menar också att en muntlig överenskommelse mellan El Ghazi och Milan redan finns. Det ska handla om ett femårskontrakt och en lön på 20 miljoner kronor per säsong.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply