Milan är intresserade av Manolo Gabbiadini

bet365
Milan är intresserade av Manolo Gabbiadini

Utmanar Inter i jakten på anfallaren

Milan vill snuva Inter på ett nyförvärv. Man vill värva Manolo Gabbiadini från Napoli, enligt Football Italia.

Under den senaste tiden har Milan och Inter slagits om ett antal spelare. Bland annat har båda klubbarna varit intresserade av Bastian Schweinsteiger. Dessutom har duon även jagat Mamadou Sakho. Nu verkar det som att rivalerna kommer att slåss om ett nyförvärv igen. Milan vill snuva Inter NapoliManolo Gabbiadini, uppger Football Italia.

För två veckor sedan ryktades det om att Inter var nära att värva anfallaren. Men det vill Milan nu sätta stopp för. De rödsvarta ska ha varit i kontakt med 25-åringens agent och frågat om Gabbiadini hellre skulle vilja flytta till Milan.

Milan och Inter är inte de enda klubbarna som kopplas samman med italienaren. Även lag som West BromwichSouthampton och Wolfsburg sägs jaga Gabbiadini.

Anlände 2015

Anfallaren har spelat för Napoli sedan januari 2015. Två år senare kan spelarens äventyr i föreningen vara på väg mot ett slut.

Förutom sin nuvarande klubb har Gabbiadini även representerat bland annat JuventusSampdoria, Bologna och Atalanta.

Jagar flera

Gabbiadini är inte den enda spelaren som Milan sägs ha varit i kontakt med. Det har till exempel bekräftats att föreningen talar med Gerard Deulofeu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply