Mihajlovic lämnar inte Milan – trots förlust i helgen

Sinisa Mihajlovic tänker inte på att avgå

Säger efter förlusten mot Napoli att han inte tänker lämna posten som Milan-tränare trots en tung inledning på säsongen.

Många trodde att AC Milan skulle få samma fina uppryck som stadsrivalen Inter Milan efter sommarens transferfönster då man värvat in flera duktiga spelare. Namn som Carlos Bacca, Luiz Adriano, Alessandro Matri och Mario Balotelli har förstärkt lagen sen i somras men ändå fortsätter lagets kräftgång.

San Siro-klubben har endast tagit nio poäng på sju matcher och nu haglar kritiken in mot Sinisa Mihajlovic efter att laget åkt på storförlust mot Napoli på hemmaplan med hela 0-4 i helgen. Den före detta Sampdoria-tränaren säger efter matchen att han kommer att försöka få rätt på laget och att han aldrig kommer att avgå som tränare i klubben.

– Jag måste ta mitt ansvar och kommer inte att säga upp mig. Jag har aldrig sagt upp mig och jag kommer inte heller att göra det idag. I så fall får klubben avgöra om jag ska fortsätta eller inte som tränare, säger den serbiske före detta landslagsförsvararen på presskonferensen efter matchen.

Senast AC Milan vann Serie A var säsongen 2010-2011 och efter det har laget gått ner sig allt mer och under de två senaste säsongerna har man hamnat på tionde respektive sjunde plats i tabellen, något som klubbledningen inte alls varit nöjda med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply