bet365

Middlesbrough jagar Rhodes

Middlesbrough fortsätter jakten på Blackburns anfallare Jordan Rhodes

Efter att ha gett upp hoppet om att värva Liverpools Rickie Lambert ökar ny Middlesbrough intresset för Blackburns skyttekung Jordan Rhodes.

Middlesbrough storsatsar i toppen av Championship. Först värvade man hem Stewart Downing från West Ham, sedan lånade man Chelseabacken Thomas Kalas för resten av säsongen. Men man är alltså inte klara där. Tidigare under juli kom rapporter om att man var ute efter Liverpools anfallare Rickie Lambert, men det mest tyder på att den affären inte blir av.

Jagar skyttekung istället

Därför har man beslutat sig för att ge upp hoppet på Lambert och istället sikta in sig på Blackburns skotske landslagsman Jordan Rhodes, som under sina tre säsonger, och 134 matcher för Blackburn i Championship har gjort otroliga 72 mål på 134 matcher vilket innebär ett att han gjort mål mer än i varannan match i snitt.

Dock kommer man enligt rapporter först att se hur framtiden för Patrick Bamford ser ut. Anfallaren som imponerade för ”Boro” förra säsongen på lån från Chelsea ser ut att även nästa säsong skickas ut på lån. Det handlar dock om Crystal Palace då Chelsea vill att 21-åringen ska på Premier League-erfarenhet. I väntan på ett beslut kring Bamford avvaktar alltså Middlesbrough om man ska ge sig efter Rhodes på allvar eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply