MFF vill värva från Everton – får konkurrens

Det råder mittbackskris i Malmö just nu med Pontus Jansson och Erik Johansson på skadelistan och man letar en som kan spela bredvid Filip Helander. Då är Everton-försvaren Johan Hammar som tidigare spelat i Malmös ungdomslag innan han flyttade till England ett hett alternativ. Han har tränat med laget de senaste dagarna och MFF vill nu värva honom eftersom han ska lämna Everton permanent i sommar då parterna inte ska förlänga kontraktet.

– Det finns intresse från Per Ågren (sportchef) och Rikard Norling (tränare)… och, ja, jag ska inte ljuga, jag är också intresserad av MFF, sa Hammar till FotbollDirekt.se.

Men det finns andra klubbar runt om i Europa som är intresserade av den 19-årige försvarstalangen då han fått in intresse från England, Italien, Holland och Skottland.

– I England är det intresse från Championship-klubbar men i övriga länder är det från respektive högstaliga. Vi har en dialog med dessa klubbar och några av dem vill se Johan på träningsbesök, säger agenten Martin Klette till FotbollDirekt.se.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply