Mattia Perin detaljer från spel i AC Milan - Silly Season

Mattia Perin detaljer från spel i AC Milan

Mattia Perin detaljer från spel i AC Milan

Perin ersätter Donnarumma i Milan?

Då Gianluigi Donnarumma inte förlänger sitt kontrakt med Milan har klubben nu hittat en ersättare, detta Mattia Perin från Genoa.

AC Milan är på jakt efter en målvakt. Trots att man har kanske världens största målvaktstalang mellan stolparna är man på jakt efter en burväktare, detta till nästa säsong. I förra veckan stod det klart att Gianluigi Donnarumma inte kommer fortsätta på San Siro den kommande säsongen och nu står det klart vem som blir 18-åringens ersättare, nämligen Mattia Perin.

Genoa sportchef Mario Donatelli bekräftar nu att Perin kan vara nära en flytt till Milan, en affär som kan bli färdig i veckan.

– Milan har visat stort intresse för Perin och vi får se vad förhandlingarna resulterar i. Mattia kommer bara att lämna Genoa för en betydelsefull klubb och såvida inte Donnarumma ändrar sig kan övergången bli klar i veckan, säger han till italienska Radio CRC.

Omtalat kring Donnarumma

Gianluigi Donnarumma anslöt till AC Milan redan som 14-åring efter att ha nobbat bland annat Inter. Efter fyra år i klubben har spelaren nu tackat nej till en förlängning med den italienska storklubben och fansen är rasande på målvakten. Det mesta tyder på att Donnarumma kommer lämna för spel i Real Madrid inom kort, och därför väljer nu San Siro-klubben att värva in den tidigare målvaktstalangen Mattia Perin som tidigare ansågs vara en av Italiens största målvaktstalanger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply