Mattia De Sciglio aktuell för Juventus och Napoli

Juventus kan värva Milans ytterback Mattia De Sciglio

Mattia De Sciglio ser inte ut att stanna i Milan nästa säsong, både på grund av brist på speltid och intresse från andra klubbar. Ytterbacken kan istället hamna i Juventus, Napoli eller Roma.

I flera års tid har Mattia De Sciglio setts som Italiens högerback i lång tid framöver. Han sågs som en ny Paolo Maldini när han kom fram som 18-åring redan 2011. Utvecklingen har dock gått lite sådär efter det och han har fått nöta mer bänk i Milan än vad han velat och än vad folk trott.

De Sciglio är fortfarande en viktig del i Italiens landslag och har ofta en ordinarie tröja där. Nu ser han också ut att lämna Milan för att leta efter mer speltid och få en nytändning i karriären. 23-åringen kommer troligtvis inte gå till Barcelona eller Real Madrid som det tidigare gick snack om. Istället ser det ut att bli en flytt till Juventus, Napoli eller Roma.

Agenten öppnar både för flytt och fortsättning i Milan

De Sciglios agent, Donati Orgnoni, öppnar inte bara för en flytt, han öppnar dessutom för en fortsättning i Milan. I ett uttalande till Soccerweb24.net förklarar han läget.
– Efter EM 2016 kommer vi överväga buden som finns. Det finns flera klubbar som är intresserade i Mattia förutom Juventus, Napoli och Roma, men jag vill inte avslöja vilka. Men det betyder inte nödvändigtvis att vi vill lämna Milan, vi kommer bara överväga bud tillsammans med klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply