Matic förhandlar med Manchester United

Nemanja Matic kommer lämna Chelsea inom kort

Det har varit på gång i en dryg månad men snart kommer Nemanja Matic att lämna Chelsea och det kommer troligtvis att bli för Manchester United. Parterna sägs nu vara överens om en summa och personliga detaljer.

Nemanja Matic kommer allt närmare en flytt från Chelsea där han spelat sen 2014. Den serbiske mittfältaren har tidigare kopplats ihop med en flytt till Manchester United och efter värvningen av Tiemoué Bakayoko ser det ut att bli av efter tre säsonger på Stamford Bridge.

Serben har kopplats ihop med Manchester United och Juventus i ett par månaders tid. Efter att Chelsea köpte Bakayoko från Monaco har ryktena bara blivit fler och fler så det var ingen skräll när de senaste uppgifterna kommer: Matic är i förhandlingar med Manchester United om en övergång.

Kostar närmre 500 miljoner

Det är Sky Sports som kommer med uppgifterna om att Matic är i slutförhandlingar med Manchester United. Man uppger också att Chelsea hellre vill sälja honom till Juventus, men man kommer låta mittfältaren gå till United som tack för hans insatser för Chelsea de senaste åren.

Prislappen kommer ligga på runt 450 miljoner kronor och affären väntas bli klar i början av nästa vecka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply