Mata: ”Jag förstår att det inte är lätt för Pogba”

Mata: "Jag förstår att det inte är lätt för Pogba"

Menar på att vi alla är mänskliga

Juan Mata har uttalat sig om lagkamraten Paul Pogba och hans misslyckande med att inte ha etablerat sig som en målgörare än, och menar på att vi alla är människor och enbart Ronaldo och Messi är som maskiner och kan prestera under enorm press.

Paul Pogbas lagkamrat i Manchester United, Juan Mata, har uttalat sig för engelska BBC:s show Premier League show, där han kommenterar på sin kollega och den enorma press som fransmannen är under, efter att ha återvänt till Manchester Uniteds lönelista från Juventus som den dyraste transfern genom alla tider, och ännu inte kunnat prestera på en sådan nivå som kanske krävs av honom. I Juventus gjorde han mål match efter match, medans han i United ännu inte har lyckats få in den rutinen.

– Jag kan föreställa mig att det inte är lätt, sade Mata till det engelska TV-programmet.

– När den stora transfern kommer och förväntningarna är höga förlorar människor ibland verklighetsuppfattningen. Det handlar inte om att de betalade den summan för dig och du måste göra mål i varenda match. Vi är inga maskiner. Messi och Cristiano Ronaldo är de enda två (som kan göra mål varje match). Det finns inga mer.

– Vi är människor. Träna så gott du kan. Spela så gott du kan. Träna för att bli ett bra proffs och resten kommer att komma, avslutade Mata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365