Mästarklass när Ljungskile krossades

bet365

Det var ett Elfsborg som hittills den här försäsongen inte fått till spelet och som inför SVenska Cupen-premiären mot Ljugskile var ett stort frågetecken. Med spelare som Stefan Ishizaki, Mohamed Bangura och Niklas Hult på skadelistan var det dessutom ett hårt skadedrabbat lag som ställdes på benen.

Men det var ingenting som tyngde ner laget när man enkelt besegrade Ljugskile på lördagen. Visserlige gav Johannesson ledningen till Ljungskile efter blott sju minuters spel, men efter knappt 25 minuters spel kvitterade Boråsarna genom Johan Larsson. 

Det blev startskottet för hemmalaget som därefter körde över gästerna. Lasse Nilsson tryckte in 2-1 innan halvtidsvilan och i den andra halvleken ryckte Elfsborg ifrån till en imponerande 5-1-seger. Målskyttarna i den andra halvleken Daniel Mobaeck, Marcus Rohdén och Joackim Jörgensen.

I den andra matchen i samma grupp tog GAIS en vktig 0-2-seger mot Sirius i Uppsala, efter två mål tidigt i matchen. Augustsson skickade in ledningsmålet efter 13 minuters spel, innan Andersson fixade 0-2 blott fem minuter senare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply