Massimiliano Allegri dementerar Chelsea-ryktena

Juventus-tränaren tar avstånd från ryktena om att ta över Chelsea

Juventus succétränare Massimiliano Allegri har placerats i Chelsea för att ersätta den sparkade demontränaren José Mourinho. Nu dementerar han ryktena som kopplar ihop honom med den engelska storklubben.

Massimiliano Allegri har gjort det bra i Juventus sedan han ersatte Antonio Conte, som tog över det italienska landslaget. Han har lett laget till flera titlar i Italien, samt en finalplats i Champions League i fjol, där förlusten mot Barcelona var det som gjorde att man missade ”trippeln”. På sistone har italienaren placerats i Chelsea för att bli den långsiktiga ersättaren till José Mourinho, då den nuvarande managern Guus Hiddink sägs lämna efter säsongen.

”Tror Allegri kommer gå till Chelsea”

Den förre tränare Giovanni Galeone har sagt sitt om uppgifterna, och han tror att en flytt kommer att bli av.

– Jag tror Max kommer gå till Chelsea och kommer göra väldigt bra ifrån sig, sa han till Radio Radio.

– Allegri gör fantastiska saker, trots att klubben misslyckades med att köpa spelare som han begärde i somras: från Mario Götze till Isco. Han kommer lämna Italien och jag ser honom gå till England eftersom erbjudandet som Roman Abramovich presenterat verkligen är fantastiskt.

”Jag vill att detta rykte ska vara över nu”

Huvudpersonen själv dementerar ryktena när han får frågor om dessa.

– Det finns absolut ingen sanning i vad som sägs. Jag kan inte bekräfta eller förneka alla rykten som kommer ut, precis som jag inte kan kontrollera vad som skrivs i tidningarna, eller göra något åt det, säger Allegri till Tuttomercatoweb.

Tidningar har spekulerat i varför han studerar engelska, men tränaren menar att det inte har med en eventuell flytt till Chelsea att göra.

– Jag vill att detta rykte ska vara över nu. Jag har studerat engelska sedan min tid i Cagliari. Jag gör det för mig själv, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply