Martin Ödegaard i bråk med Rafael Benítez

Martin Ödegaard missnöjd med Rafael Benítez

Den norske supertalangen Martin Ödegaard har tappat tålamodet enligt Diario AS och ska därför ha blivit arg på Rafael Benítez efter uteblivna chanser den senaste veckan.

Under de senaste sju dagarna har Real Madrid två på pappret lättare matcher. I förra veckan mötte man Cádiz Copa del Rey och på tisdagskvällen tar den spanska huvudstadsklubben emot Malmö FF i den sista gruppspelsmatchen. Två tillfällen där Martin Ödegaard hade tänkt att få speltid, men så blir inte fallet.

Ödegaard som fyller 17 om drygt en vecka ska enligt Diario AS ha tröttnat på Benítez efter de uteblivna laguttagningarna på de senare tid. Till matchen mot CádizCopa del Rey togs totalt fyra spelare från Real Madrid Castilla ut (Marcos Llorente, Borja Mayoral, Lienhart och Tejero) men inte norrmannen. Han kommer inte heller att vara med i kvällens match mot Skånelaget, en match där han hade kunnat göra debut från start i A-laget.

Utbytt med 30 minuter kvar

Mittfältaren byttes ut i helgens match mot Portugalete efter 60 spelare minuter. Både spelaren och norsk media ska då ha tänkt att man ville vila spelaren till veckans match i Champions League, men så blev inte fallet och därför sägs det nu finnas en sprika mellan Ödegaard och lagets tränare.

– Vi har haft och har många skador och därför kommer vi att spela med killar som är på väg tillbaka. Den enda Castilla-spelaren som vi kommer att ta med är Marcos Llorente, men han räknar jag inte som B-lagsspelare då han alltid tränar med oss. Martin Ödegaard kommer inte att vara med, då de spelare som återhämtar sig kommer att spela, och det finns inte plats för fler spelare, säger den spanske tränaren som säger att man kommer rotera en hel del, men att man inte underskattar tisdagens motståndare.

– Detta är en match där vi kan rotera, men vi måste även vinna. Vi kommer att vila några spelare så de är utvilade till helgens match mot Villarreal, bekräftar Benítez.

Måltorka sen februari

Spelaren som fyller år 17 december har inte varit i lika fin form sin när han kom till den spanska huvudstadsklubben och har haft en måltorka sen februari månad. Enligt AS ska många av hans lagkamrater inte se honom som en riktig spelare i truppen då han tränar med a-laget och endast gör allt för sitt eget bästa.

Intrycket som Benítez fick av norrmannen under försäsongen ska inte ha varit speciellt positivt samtidigt som Castilla-tränaren Zinedine Zidane inte heller ska komma bra överens med den norske stjärnan.

I Real Madrids ungdomslag konkurrerar Ödegaard om en mittfältsplats med Enzo Zidane, tränarens son.

 

Läs mer om Real Madrid – Malmö FF

Åge Hareide: “Tror på avancemang in i det sista”
Bekräftat: Real Madrid diskvalificerade från Copa del Rey
Real Madrid-Malmö FF stream gratis – streama Real-MFF live gratis!
Johan Wiland ut på bår – Real Madrid-möte i fara
OFFICIELLT: Åge Hareide lämnar Malmö FF – han kan ersätta
Åge Hareide lämnar Malmö FF – ersättare jagas
Malmö FFs oro – Wilands läge har inte blivit bättre

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply