Markkanen närmar sig återkomst till AIK

AIK nära att värva före detta Real Madrid-spelaren

Efter att enligt uppgifter i spansk media ha kommit tillbaka överviktig från sommarens semester ska spelaren har fått sparken från den spanska huvudstadsklubben.

Eero Markkanen är nära att återvända till AIK, det rapporterar Fotbollskanalen.se under onsdagen. Enligt hemsida ska de båda parterna vara nära att komma överens om ett kontrakt samtidigt som AIK ska ha hört sig för om hur dispensen fungerar.

– Jag antar att det kommer komma in en ansökan, säger tävlingskommitténs Gerhard Sager när Fotbollskanalen kontaktar honom. Ännu har man inte fått in någon ansökan om dispens men enligt Sager kommer AIK kommer troligen att skicka in sin ansökan inom kort.

– AIK har förhört sig med mig om hur det går till med dispensen och då antar jag att det kommer komma in en ansökan. Men om det har kommit in någon till kansliet vet jag inte, säger tävlingskommitténs ordförande Gerhard Sager till Fotbollskanalen.

Markkanen gjorde 6 mål på 14 matcher för AIK och finnländaren hann bara vara i klubben i sex månader innan det blev en flytt till Real Madrid Castilla för spel i Segunda División. I den spanska andradivisionen gjorde finländaren 2 mål på 10 matcher men sägs nu ha fått lämna klubben på grund av övervikt, något som spelaren dock dementerat på sociala medier.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply