Marco Verratti vill lämna PSG för spel i Barcelona

Marco Verratti vill lämna PSG för spel i Barcelona
bet365

Verratti drömmer om flytt till La Liga

Enligt fransk media kan Marco Verrattis framtid vara i FC Barcelona, en klubb som italienaren länge drömt om att spela i.

Marco Verratti lämnade Pescara för spel i Paris Saint-Germain sommaren 2012 och har sen dess stortrivts i den franska huvudstaden. Efter att Zlatan Ibrahimovic lämnade för spel i United har Verratti visat tecken på missnöje och sades redan i somras vilja lämna Parc des Princes då han drömde om spel i FC Barcelona, något som rapporteras av franska Le10Sport.

Enligt siten ska italienaren ha försökt få fram en flytt till Camp Nou men PSGs ägare tillika president Nasser Al-Khelaifi ska inte vara speciellt intresserad av att sälja spelaren som förlängde sitt kontrakt så sent som i början av augusti månad. Även spelarens agent uttalade sig för några dagar sen och berättade att spelaren inte kommer att lämna PSG.

PSG kan värva Mario Mandzukic

Edinson Cavani var länge missnöjd med sin situation i Paris Saint-Germain eftersom uruguyanen oftast fick spela på kanten eller sitta på bänken i förmån till Zlatan Ibrahimovic. Sedan svensken lämnade klubben i sommar har dock Cavani tagit över som anfallare och det har han verkligen lyckats med – sex mål på de sju första ligamatcherna är ett godkänt facit.

Bakom Cavani ser det dock tunnare ut. På anfallsfronten har man ingen renodlad striker bakom honom. Det finns alternativ både i Jésé och Ben Arfa, men inget är något renodlat alternativ. Man har tidigare försökt få in Carlos Bacca, men ingen affär blev av. Istället kan det bli Mario Mandzukic som blir deras nästa anfallsköp.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply